Om boken

Bokens innehåll

”Javisst, chefen!” behandlar rollen som mellanchef och går in på områden som kommunikation, ledarskap, medarbetarskap och karriär.

Jag hoppas att du som läsare skall få stor nytta och glädje av boken. Det är en handbok för mellanchefer med många praktiska och handfasta råd.

Boken är också ett redskap för dig att ta tag i din personliga utveckling. Efter varje kapitel följer ett avsnitt med frågor för eftertanke och bilder att fundera kring.

Detta är en mycket personlig bok, fylld av egna erfarenheter och exempel. En bok som vänder sig till dig som person och där chefskapet är en del av din vardag och helhet i livet.

Dessutom finns här fem levande porträtt av olika kvinnor som alla har det gemensamt att de är just mellanchefer. Det finns inget så starkt som att få ta del av andra människors livsberättelser och exempel.

Mina målsättningar med boken är följande:

»» Att du skall få redskap att ta tag i problemsituationer.
»» Att boken skall vara ett levande instrument som roar, utvecklar, irriterar och hjälper.
»» Att du skall bli berörd och ta tag i din personliga utveckling
»» Att du skall bli starkare och säkrare i din chefsroll.

Välkommen till några timmars sällskap, utveckling, funderingar och tankearbete med det roligaste som finns; mellanchefens arbete!

Malin Ekelund

Rubriker ur innehållet

Mångdubbla lojaliteter
Kommunikationen mellan dig och dina medarbetare
Du och din chef
Det transparenta ledarskapet
Konsten att få en högpresterande enhet
Sätt upp mål
Vardagsproblem och jämställdhet
Vårda din inre människa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>